Magre, tendre, melós, gens nerviós. Gustós. Hi ha la part de l'entrecot (llom alt) i la mitjana (llom baix), que correspon a les costelles més curtes. Ideal per fer a la brasa o la planxa.
Els talls que s´obtenen d´aquesta peça tenen bona presència i són de carn magra i tendra. Resulten adequats per fregir i per fer a la planxa, també per a la "fondué"
Se n´obtenen talls de bona presencia, de carn magra sense infiltracions de greix ni nervis, però que resulta una mica eixuta. Per això, els talls de tapa plana s'acostumen a fer arrebossats.
És una peça de la qual se n' obtenen talls de bona presencia, on s'observen diverses zones magres separades per teixit conjuntiu. És una carn tendra, que es pot menjar fregida o arrebossada.
És una peça llarga i rodona, de carn magra i sense nervis, però una mica eixuta. Es destina principalment a rostits, també es fa arrebossada i en llibrets.
Part de la cuixa o l'espatlla de l'animal. És una carn amb molt de tendrums i gelatina es ideal per a fer brou o per fer cocions llargues tipus estofats. És molt mel.losa i tendre.
Peça cònica i allargada, té un nervi central que separa dues parts magres. Carn més gustosa i melosa que el rodó del maluc encara que tingui pitjor presència. Peça especialment adequada per fer-la... Mostrar més rostida
Es troba a la part baixa del llom, entre la cuixa i el costellam. Té una forma rectangular, amb fibres i vetes, i és gelatinosa. Molt gustosa i melosa. Prima, amb infiltracions de greix.
11,95 €/kg
Format
FormatCarregant ......
Com ho vols?
Entra Pes
Producte:
Parada:
Ja tens el producte al carret, ara pots modificar la quantitat i com ho vols.
PesgramsCom ho vols?
Aquí pots indicar:
com vols el producte (verd, madur, tallat fi, etc.)
les unitats que vols
el tipus de paquet (safata, al buit, en 2 paquets, etc.)