Inici

Veient parada

(R)evolució a la cuina
El món de les melmelades artesanes (PRESENCIAL)
(R)evolució a la cuina

El món de les melmelades artesanes (PRESENCIAL)

La Temporada de Tardor s’inaugurarà amb l'experta maresmenca en l'elaboració de Melmelades i chutnies, Crisitna Martorell. Des de Melmelària, el seu obrador de Tiana, elabora... Mostrar més

15,00 € 15 €/un
El món de les melmelades artesanes (ONLINE)
(R)evolució a la cuina

El món de les melmelades artesanes (ONLINE)

La Temporada de Tardor s’inaugurarà amb l'experta maresmenca en l'elaboració de Melmelades i chutnies, Crisitna Martorell. Des de Melmelària, el seu obrador de Tiana, elabora... Mostrar més

5,00 € 5 €/un
Anormal, gastronomia i mestissatge llatinoamericà (PRESENCIAL)
(R)evolució a la cuina

Anormal, gastronomia i mestissatge llatinoamericà (PRESENCIAL)

A l'octubre viatjarem a Amèrica Llatina de la mà de Jon Giraldo i Jaime Lieberman, xefs i propietaris del Grup Spoonik, creadors a més de la cadena ANORMAL , amb seu fa uns mesos a... Mostrar més

15,00 € 15 €/un
Anormal, gastronomia i mestissatge llatinoamericà (ONLINE)
(R)evolució a la cuina

Anormal, gastronomia i mestissatge llatinoamericà (ONLINE)

A l'octubre viatjarem a Amèrica Llatina de la mà de Jon Giraldo i Jaime Lieberman, xefs i propietaris del Grup Spoonik, creadors a més de la cadena ANORMAL ,amb seu fa uns mesos a... Mostrar més

5,00 € 5 €/un
Receptes de festa amb producte de proximitat, la nova tradició (PRESENCIAL)
(R)evolució a la cuina

Receptes de festa amb producte de proximitat, la nova tradició (PRESENCIAL)

Al novembre convidem a la (R)evolució a un restaurant de referència de la nostra estimada comarca: L'Hostal de la Plaça de Cabrils. El seu cap de cuina, en Marc Soler, ens mostrarà... Mostrar més

15,00 € 15 €/un
Receptes de festa amb producte de proximitat, la nova tradició (ONLINE)
(R)evolució a la cuina

Receptes de festa amb producte de proximitat, la nova tradició (ONLINE)

Al novembre convidem a la (R)evolució a un restaurant de referència de la nostra estimada comarca: L'Hostal de la Plaça de Cabrils. El seu cap de cuina, en Marc Soler, ens mostrarà... Mostrar més

5,00 € 5 €/un
Postres de Nadal per fer a casa (PRESENCIAL)
(R)evolució a la cuina

Postres de Nadal per fer a casa (PRESENCIAL)

Acabarem la temporada amb cuina dolça. Aquesta vegada hem volgut convidar una altre dels grans mestres pastissers de la ciutat. L'Alejandro M.L. ,cap d'obrador i propietari de la Pastisseria Avinguda,... Mostrar més

15,00 € 15 €/un
Postres per Nadal (ONLINE)
(R)evolució a la cuina

Postres per Nadal (ONLINE)

Acabarem la temporada amb cuina dolça. Aquesta vegada hem volgut convidar una altre dels grans mestres pastissers de la ciutat. L'Alejandro M.L. ,cap d'obrador i propietari de la Pastisseria Avinguda,... Mostrar més

5,00 € 5 €/un