Veient parada

Eva i Óscar (Manolita)
Filet de Vedella
Eva i Óscar (Manolita)

Filet de Vedella

Les nostra vedella es de primera qualitat, el filet de vedella és la peça més tendre de la vedella.

39,8 €/kg
Entrecot de Vedella de Girona
Eva i Óscar (Manolita)

Entrecot de Vedella de Girona

Entrecot de vedella de primera qualitat amb os o sense

21,9 €/kg
Entrecot de Bou
Eva i Óscar (Manolita)

Entrecot de Bou

Entrecot de Bou de primera qualitat amb o sense os

27,9 €/kg
Mitjana de Lechal
Eva i Óscar (Manolita)

Mitjana de Lechal

Mitjana de Lechal solsament s'ha alimentat de llet, la seva edad és de 4 a 8 mesos. La seva carn es blanca, rosa molt clara, és una carn molt tendre i fácil de digerir.

29,8 €/kg
Entreot d'Angus Nebraska
Eva i Óscar (Manolita)

Entreot d'Angus Nebraska

La Carn de Nebraaska degut a la seva alimentació amb pastos naturals, és molt tendre i gustosa

52,5 €/kg
Entrecot la nostra Madurat (28 dies)
Eva i Óscar (Manolita)
38,9 €/kg
Bistec de Crostó de vedella de Girona
Eva i Óscar (Manolita)

Bistec de Crostó de vedella de Girona

Peça de carn molt tendra. D'aquesta peça s'obtenen talls de molt bona presència amb diverses zones magres separades per teixit conjuntiu. Es prepara fregida, arrebossada .

15,92 €/kg
Bistec de Culada de la cuixa
Eva i Óscar (Manolita)

Bistec de Culada de la cuixa

Bistec magre i molt tendre per fer fregida

19,5 €/kg
Bistec de tapaplana de vedella de Girona
Eva i Óscar (Manolita)

Bistec de tapaplana de vedella de Girona

Se n’ obtenen talls de bona presencia, de carn magra sense infiltracions de greix ni nervis, però que resulta una mica eixuta. Per això, els talls de tapa plana s´acostumen a fer arrebossats... Mostrar més

13,9 €/kg
Bistec de la llonza florida de vedella de Girona 
Eva i Óscar (Manolita)

Bistec de la llonza florida de vedella de Girona 

 És la peça que es troba a continuació de les mitjanes sobre l’ espatlla: resulta indicada per fregir o per la planxa.

13,9 €/kg
Conill de vedella de Girona 
Eva i Óscar (Manolita)

Conill de vedella de Girona 

És una peça d’ aspecte irregular amb bastant de nervi. Resulta una carn molt gelatinosa, adequada per a guisats i estofats, també per a rostir.

11,62 €/kg
Bistec de cap de mort de vedella de Girona
Eva i Óscar (Manolita)

Bistec de cap de mort de vedella de Girona

És un apeça tendre i magre ideal planxa i " Foudué"

15,92 €/kg